Grilēti ananasi ar medus mērci - Vinnis

Grilēti ananasi ar medus mērci

Laiks: 15 minūtes
Sarežģītība: Viegla
Sastāvdaļas / Gatavošanas process
  • 1 liels sagatavots ananāss
  • 1 ēd.k. k. sviests
  • 50 g medus
  • 2 ēd.k. k. citronu sula
1. Atbrīvo ananasu no mizas, ja ir iespēja izņem cieto viduci, ja nē, sagriež šķēlēs un tad izņem.
2. Mērcei izkausē sviestu, maisa kopā ar medu un citrona sulu.
3. Ananasa šķēles liek uz grila, uz cepšanas laikā var nedaudz apsmērēt ar medus mērci, bet uzmanās, lai nedeg. Cep vidēji 3 min. no katras puses.
Gatavus, vēl karstus pārlej ar atlikušo mērci.

Lai labi garšo!

Kategorija

  • Deserti
  • Otrie ēdieni
  • Zupas
  • Dzērieni
  • Veselībai