Vistas fileja

Laiks: 25 minūtes
Sarežģītība: Viegla
Sastāvdaļas / Gatavošanas process
  • 2 gab. Vistas fileja
  • 2 gab. Sīpoli
  • tējkarote Medus
  • 2 gab. Olas
  • Rīvmaize
  • Eļļa cepšanai
  • Garšvielas pēc gaumes
1) Smalki sagriež sīpolu un liek uz pannas apcepties.
Kad parādās pirmais brūnums sīpoliem, tad klāt pieliet nedaudz medu un visu neilgi vēl pacep. Liek atsevišķā trauciņā.
2) Vistas fileju sagriež pēc iespējas plānākās šķēlēs un ar āmuru izdauza. Tad tajā pilda saceptos sīpoliņus, smuki aiztaisa ciet, apvārta rīvmaizē un liek iepriekš sagatavotā olā (manā gadījumā tā ir vienkārši ola ar sāli un pipariem) un uz karstas pannas.
Cep uz lēnas uguns, lai kārtīgi izcepās.
Labu apetīti!

Kategorija

  • Deserti
  • Otrie ēdieni
  • Zupas
  • Dzērieni
  • Veselībai